۸ سال بعد از فروریختن ساختمان پلاسکو/ جلال ملکی: از فردای سالگرد پلاسکو دیگر کسی سراغ ما نمی‌آید/ تعداد ساختمان‌های پرخطر تهران از ۱۲۹ به ۶۸ رسید

جواد مرشدی: ۳۰ دی ۱۳۹۵ ساختمان پلاسکو فروریخت، ۱۶ آتش‌نشان در این حادثه جان خود را از دست دادند و بیش ز ۲۰۰ نفر مصدوم شدند، پلاسکو بعد از آن حادثه تبدیل به نماد ساختمان‌های ناایمن شد، ساختمان‌هایی که در گوشه و کنار تهران کم نیستند. آن‌طورکه در گزارش‌ها آمده طی ۲۱ سال نزدیک به ۵۰ اخطار ایمنی برای پلاسکو صادر شده بود، اخطارهایی که به آن‌ها توجه نشد تا یک فاجعه رقم بخورد.

۸ سال بعد از فروریختن ساختمان پلاسکو/ جلال ملکی: از فردای سالگرد پلاسکو دیگر کسی سراغ ما نمی‌آید/ تعداد ساختمان‌های پرخطر تهران از ۱۲۹ به ۶۸ رسید

فقط سالگرد پلاسکو که می‌شود همه سراغ ساختمان‌های نا ایمن را می‌گیرند

هشت سال بعد از آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو جلال ملکی، سخنگوی آتش‌نشانی تهران به هیاهو می‌گوید: «الان که سالگرد پلاسکو است همه زنگ می‌زنند و از ساختمان‌های ناایمن سوال می‌کنند ولی از فردا هر چه ما داد بزنیم کسی به سراغ ما نمی‌آید و می‌رود تا سالگرد پلاسکو در سال آینده. به این صورت ما بجایی نمی‌رسیم چرا که نه رسانه و نه دستگاه‌های دیگر به وظیفه خود عمل نمی‌کنند و امروز دو تا سوال می‌پرسند و می‌روند تا سال بعد.»

او بیان می‌کند: «در سال‌های اخیر و تا به همین الان حدود ۸۰ هزار ساختمان در تهران با کاربری‌های مختلف مورد بازدید قرار گرفته و به همه دستور العمل داده شده است. در این بازدیدها به چهار دسته بندی رسیدیم، ساختمان‌های بسیار پرخطر یا بحرانی ۱۲۹ عدد بودند، ساختمان های پرخطر دیگری هم وجود دارند که یک سطح از ساختمان های بحرانی کمتر بودند، بعد ساختمان های میان خطر و سپس ساختمان های کم خطر، که بعداز آن ساختمان ها ایمن می‌شدند.»

تعداد ساختمان های پر خطر از ۱۲۹ به عدد ۶۸ رسیده است

او ادامه می‌دهد: «ما ۱۲۹ ساختمان بسیار پرخطر با کاربری های مختلف دولتی،خصوصی،درمانی وبیمارستانی داشتیم و هیچ اقدامی در مورد آنها صورت نمی‌گرفت و هر چه می‌گفتیم به در بسته می‌خورد. ما دستورالعمل می دادیم و چون آنها می دانستند ما قدرت اجرایی بالایی نداریم حتی پس از ۱۰ بار بازدید هم اهمیتی نمی دانند. اما خدارو شکر در دوسال اخیر اتفاقات خوبی افتاد و با حضور یک مقدار بهتر شهرداری و شورای شهر و خصوصا با اقدام خیلی خوب دستگاه قضایی یک مقدار وضعیت بهتر شده و ساختمان های پر خطر ما از ۱۲۹ به عدد ۶۸ رسیده است و امیدواریم تا پایان سال یک مقدار وضعیت از این بهتر شود.»

ملکی می‌گوید: «ما بعد از بازدیدهای فراوان  وقتی مطمین شویم که نمی خواهند پای کار ما باشند مجبور می شویم پرونده های آنها را به دستگاه قضایی ارجاع دهیم که در این صورت کار آنها سخت می شود و کاری از دست ما بر نمی آید. من توصیه می کنم تا قیل از اینکه پرونده این ساختمان ها به دستگاه قضایی ارجاع شود و کار دست خود آتش نشانی است بیایند تا با آنها تعامل کنیم چرا که وقتی از دست ما خارج شود دیگر ما نمی‌توانیم کمکی به آنها کنیم.»

۸ سال بعد از فروریختن ساختمان پلاسکو/ جلال ملکی: از فردای سالگرد پلاسکو دیگر کسی سراغ ما نمی‌آید/ تعداد ساختمان‌های پرخطر تهران از ۱۲۹ به ۶۸ رسید

در تهران ۳۰۰ الی ۴۰۰ حادثه داریم/ برای ایمنی ساختمان‌ها همه ارگان‌ها باید پای کار بیایند

معاون اجتماعی آتش‌نشانی تهران بیان می‌کند: «نمی‌توانیم توقع داشته باشیم فقط شهرداری یا آتش نشانی  به تنهایی از پس اینکار  در شهری به وسعت تهران در بیاید،روزانه در تهران ۳۰۰ ،۴۰۰ حادثه داریم .و بهتر است همه از صدا و سیما گرفته تا وزارتخانه ها بیایند و کمک کنند تا بتوانیم تا در دو سه سال آینده وضعیت ایمنی ساختمان ها را سامان دهیم.»

او اظهار می‌کند: «ما ۴ میلیون ساختمان در تهران داریم و اگر بخواهیم مشکل ایمنی ساختمان‌ها حل شود باید همه دستگاه‌ها پای کار بیایند نه اینکه در چند روز به این موضوع بپردازند و بعد به وادی فراموشی سپرده شود.البته کشور مشکلات زیادی دارد و نمی توانیم توقع داشته باشیم موضوعات دیگر را کنار بگذارند و همه به ایمنی ساختمان بپردازند.»

۲۳۳۲۱۲

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "۸ سال بعد از فروریختن ساختمان پلاسکو/ جلال ملکی: از فردای سالگرد پلاسکو دیگر کسی سراغ ما نمی‌آید/ تعداد ساختمان‌های پرخطر تهران از ۱۲۹ به ۶۸ رسید" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "۸ سال بعد از فروریختن ساختمان پلاسکو/ جلال ملکی: از فردای سالگرد پلاسکو دیگر کسی سراغ ما نمی‌آید/ تعداد ساختمان‌های پرخطر تهران از ۱۲۹ به ۶۸ رسید"، کلیک کنید.