«گاهی یک فاجعه آنقدر عظیم است که جزییات خود را پنهان می کند. در پس پرده تلفات و آواره های نوار غزه، زنان و دخترانی هستند که برای شان این درگیری به طرز عجیبی شدت پیدا کرده و وضعیت زندگی آنها را عمیقا تحت تاثیر قرار داده است. همانگونه که رییس امور زنان در سازمان ملل متحد به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته، زنان و کودکان بار سنگین این جنگ را به دوش کشیده اند».
به گزارش هیاهو، «نسرین مالک» نویسنده سودانی و ستون نویس روزنامه گاردین در مطلبی برای این روزنامه نوشت: جزییات این جنگ غیرقابل درک است. حدود 50 هزار زن باردار در غزه هستند و 40 درصد از آنها در گروه «پرخطر» طبقه بندی می شوند. طبق آنچه از وضعیت نوار غزه گزارش می شود، زیرساخت های بهداشت و درمان تماما از بین رفته است. در هنگام زایمان، هیچ داروی مسکن یا بیهوشی و حتی پزشک، پرستار و مامایی برای این زنان باردار در دسترس نیست.
خبرنگار گاردین در ادامه می نویسد: نوزادان بر روی زمین و یا در شرایط نامناسب به دنیا می آیند و بند ناف آنها با هر شیء تیزی بریده می شود. عمل سزارین بدون بیهوشی توسط جراحانی انجام می شود که آب برای شستن دست هایشان ندارند چه برسد به اینکه بخواهند دست هایشان را ضدعفونی کنند.
نسرین مالک می گوید: چنین شرایط غیرممکنی برای مادران و کودکان فلسطینی حاکم است؛ آنها سپس با گرسنگی و آوارگی مواجه می شوند و مادران با اشک های دردناک جاری شده روی گونه ها از زخم ها و نوزادانِ دچار سوء تغذیه پرستاری می کنند. علاوه بر همه این موارد، مادران نمی توانند به غذای کافی و آب آشامیدنی دسترسی پیدا کنند تا به بچه هایشان شیر دهند. هنگامی هم که شیرخشک در اردوگاه ها پیدا می شود، یافتن آب برای جوشاندن و تهیه آن یک چالش به شمار می رود. هم چنین تلویزیون سی ان ان در ماه دسامبر گزارش کرد که نوزادان تازه متولدشده که در اردوگاه های آوارگان هستند، هرگز شسته نشده اند. خلاصه که بسیاری از جنبه های مادر بودن اکنون به مسیله مرگ و زندگی بدل شده است.
ستون نویس روزنامه گاردین در پایان با اشاره به رویکردهای به اصطلاح فمینیستی و دیدگاه مغرضانه برخی سیاستمداران غربی می نویسد: همزمان با آشکار شدن وضعیت زنان فلسطینی در نوار غزه، قرار گرفتن در جریان گفتمان های فمینیستی تا حدی دردسرساز شده است. جالب است برخی افراد و حتی سیاستمداران غربی نظیر «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه اسبق ایالات متحده که از ناکامی فیلم «باربی» در نامزدی مراسم جایزه اسکار ابراز ناامیدی کردند و از اینکه چنین فیلمی با وجود رویکردهای فمینیستی نتوانست تاثیرگذار واقع شود، متاسف شدند، حالا با آتش بس در غزه مخالفت می کنند و به نوعی وضعیت زنان فلسطینی را نادیده می گیرند.
علاوه بر وضعیت دردناک زنان در غزه، روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی می نویسد: هر 15 دقیقه یکی از کودکان غزه کشته می شود. اسامی هزاران کودکی که ارتش اسراییل ظرف چهار ماه گذشته در غزه به قتل رساند، همانند تیتراژ پایان فلیمی بلند همراه با یک موسیقی غمگین در پس زمینه منتشر می شوند و این در حالی است که 260 تن از این کودکان به یک سالگی خود نرسیدند و هیچ کسی نمی داند رویاهای این کودکان چه بود.
پایان خبر هیاهو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "وضعیت دردناک زنان غزه شامل اصول غربی ها نمی شود!" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "وضعیت دردناک زنان غزه شامل اصول غربی ها نمی شود!"، کلیک کنید.