منتظرالمهدی: به ارتباط اثربخش پلیس و جامعه هنری کشور باور داریم

منتظرالمهدی: به ارتباط اثربخش پلیس و جامعه هنری کشور باور داریم

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا تیاتر را یکی از مهم ترین جلوه های هنر در پیشگیری از آسیب های اجتماعی عنوان کرد و گفت: به ارتباط اثربخش پلیس و جامعه هنری کشور باور داریم.

به گزارش هیاهو، سردار سعید منتظرالمهدی در جلسه «نقش و جایگاه هنرهای نمایشی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی» که با حضور اهالی و خبرگان فرهیختگان عرصه تیاتر کشور از جمله دکتر مقصود نعیمی ذاکر مدیرعامل خانه تیاتر، رضا بنفشه خواه بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون، فرزان دلفان سرپرست شورای نظارت و ارزشیابی اداره کل هنرهای نمایشی، مسعود آب پرور کارگردان مطرح سینما و تیاتر، دکتر حسین طاهری تهیه کننده آثار و مستندات ماندگار و تهیه کننده کلان پروژه سریال سلمان فارسی و تنی چند از اهالی تیاتر برگزار شد، اظهارکرد: فراجا در حوزه اجتماعی به دنبال بهره مندی از ظرفیت هنرهای نمایشی و هنرمندان برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی است و در این دیدار و جلسه هم فرصتی فراهم شد تا با شنیدن نقطه نظرات فرهیختگان این حوزه بتوانیم با استفاده از مهارتی چون هنر به ویژه تیاتر در خصوص موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی با نگاه هنردرمانی و تیاتردرمانی به بحث و گفت و گو بنشینیم.

وی افزود: یکی از اولویت های ما در پلیس؛ بررسی، تعمق و برنامه ریزی برای کاهش آسیب های اجتماعی است و اعتقاد داریم به هر میزان آسیب های اجتماعی در جامعه افزایش یابد، جرایم هم سیر صعودی پیدا می کند.

منتظرالمهدی بیان کرد: با نگاه تیاتر درمانی می توان به مقوله مهم آسیب های اجتماعی ورود کرد و طبیعتا هنرهای نمایشی به پیشگیری از پدیده های نوظهور آسیب زا که جوانان و نوجوانان با آن سروکار دارند، کمک خواهد کرد.

وی گفت: فلسفه برگزاری این جلسه شنیدن دیدگاه های نخبگان تیاتر به حوزه آسیب های اجتماعی است.

دکتر نعیمی ذاکر، مدیرعامل خانه تیاتر ضمن تشکر از دعوت و تشکیل این جلسه بیان کرد: اینکه هنر تیاتر را در تیترِ فعالیت های معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس قرار دادید جایِ بسی خرسندی است.

وی ادامه داد: هر هنری با توانمندی خودش می تواند اثربخشی داشته باشد؛ در مورد آسیب های اجتماعی که در همه جوامع وجود دارد هنر هم می تواند به مدد پیشگیری و درمان بیاید و این توانمندی در تیاتر وجود دارد.

نعیمی با بیان این که تیاتر یک هنر کهن است و امروز به گونه های متفاوت، دسته بندی های سنی دارد، اظهار داشت: در وضعیت کنونی با توجه به این حجمِ انتقالِ پیام باید به نحوی ماتریس ارسالِ پیام را طراحی کنیم که اغتشاش فکریِ جامعه را تعدیل کند.

وی با بیان این که تیاتر یک هنر ریشه ای است، عنوان داشت: باید تلاش کنیم جایگاه تیاتر را دوباره بازسازی و این نگاه پلیس به نقش تیاتر قطعا در کاهش آسیب های اجتماعی موثر خواهد بود.

مهمانان دیگر این جلسه نیز هریک با ارایه نقطه نظرات خود موضوعاتی نظیر اولویت ها در پیشگیری از آسیب های اجتماعی، تاکید بر اثرگذاری تیاتر و تداوم جلسات این چنینی را مطرح کردند.

به گزارش سایت پلیس؛ در ادامه تاکید شد: چنین جلساتی باید با مراکز دانشگاهی و آموزش و پرورش هم برگزار شود تا آسیب های اجتماعی احصاء و جامعه تیاتری کشور روی آن متمرکز شوند.

از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه، بهره گیری از ظرفیت تیاتر خیابانی است که به دلیل نزدیکی و ارتباط تنگاتنگ با مردم می تواند اثرگذاری قابل توجهی بر روی ذهن شان داشته باشد.

تشکیل شورا، اتاق ایده و استفاده از پرونده های پلیسی جذاب برای تولید آثار فاخر با حضور هنرمندان سرشناس از دیگر پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود.

پایان خبر هیاهو

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "منتظرالمهدی: به ارتباط اثربخش پلیس و جامعه هنری کشور باور داریم" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "منتظرالمهدی: به ارتباط اثربخش پلیس و جامعه هنری کشور باور داریم"، کلیک کنید.