روزنامه واشنگتن پست آمریکا با افشای متن پیام های یک گروه گفتگوی اینترنتی در پیام رسان واتس آپ، اعضای میلیاردر و ثروتمند عضو این گروه را که با هدف بحث درباره تاثیرگذاری روانی و رسانه ای در ارتباط با جنگ غزه به نفع رژیم صهیونیستی بعد از هفتم اکتبر تشکیل شده بود، رسوا کرد.
به گزارش هیاهو، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست با دسترسی به محتوای پیام های یک گروه گفت وگوی اینترنتی در پیام رسان واتس آپ فاش کرد، چندین ثروتمند و سرمایه دار بنام آمریکایی که در این گروه عضویت داشتند درخواست داشتند که شهردار شهر نیویورک از نیروهای پلیس برای سرکوب معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا در این شهر استفاده کند.
روزنامه واشنگتن پست در این گزارش نوشت یک گروه گفت وگوی اینترنتی در پیام رسان واتس آپ مدتی بعد از عملیات هفتم اکتبر طوفان الاقصی توسط سرمایه گذاران و تجار مشهور آمریکایی از جمله برادر «جارد کوشنر»، داماد «دونالد ترامپ»، به نام گروه «رخدادهای کنونی اسراییل» تشکیل شد که تعداد اعضای آن به حدود 100 نفر رسید. روزنامه واشنگتن پست نوشت که حتی پای عالی ترین سطوح دولت رژیم صهیونیستی نیز به همراه برخی نخبگان دانشگاهی به این گروه باز شده بود.
به نوشته واشنگتن پست متن گفت وگوهایی که در این گروه اینترنتی رخ دادند توسط برخی افراد دارای دسترسی و آشنا به گروه در اختیار این روزنامه قرار گرفتند.
واشنگتن پست نوشت: «گروه میلیاردرها و غول های تجاری که قصد شکل دهی به آراء عمومی آمریکایی ها درباره جنگ غزه را داشتند در یک ویدیو کنفرانس خصوصی در ماه گذشته میلادی اریک آدامز، شهردار نیویورک را تحت فشار گذاشتند تا نیروهای پلیس را برای متفرق ساختن معترضان حامی فلسطین و برچیدن اعتراضات آنها در دانشگاه کلمبیا به این دانشگاه اعزام کند.»
واشنگتن پست از برخی سرمایه داران مشهوری که در این گروه اینترنتی فعال بوده اند نام می برد که شامل «دنیل لوبتزکی»، بنیانگذار شرکت «کایند»، «دنیل لویب» از مدیران مشهور یک صندوق سرمایه گذاری، «لن بلاواتنیک» یک میلیاردر سرشناس و «جوزف سیت» یک سرمایه گذار مشهور حوزه املاک می شوند.
این چهره ها روز 26 آوریل حدود یک هفته بعد از اولین اعزام نیروهای پلیس نیویورک به سفارش اریک آدامز به دانشگاه کلمبیا، از طریق برنامه «زوم» ویدیو کنفرانسی را با این شهردار نیویورک ترتیب دادند. متن پیام های رد و بدل شده در گروه واتس آپی درباره این ویدیو کنفرانس که به واشنگتن پست فاش شد نشان می دهد تعدادی از اعضا درباره اعطای پول های سیاسی به آدامز صحبت داشته اند و همچنین بحث کردند که چطور اعضای این گروه، رییس دانشگاه کلمبیا و اعضای هیات امنای آن را تحت فشار بگذارند تا به شهردار نیویورک اجازه اعزام پلیس به پردیس دانشگاه با هدف برخورد با معترضان حامی فلسطین را بدهد.
یک عضو این گروه اینترنتی در واتس آپ به واشنگتن پست گفت که 2100 دلار را در آن ماه به آدامز اعطا کرد که با رعایت سقف قانونی بوده است.
به نوشته این گزارش برخی اعضای این گروه پیشنهاد پرداخت پول به بازرسان خصوصی را دادند برای آنکه به پلیس نیویورک در برخورد با اعتراضات کمک کنند.
یکی از اعضای این گروه نوشت، اریک آدامز این پیشنهاد را قبول کرده است. واشنگتن پست نوشت یک سخنگوی شهرداری نیویورک گفت: «پلیس این شهر از بازرسان خصوصی برای کمک به مدیریت اعتراضات استفاده نکرده و نمی کند.»
در ادامه این گزارش اطلاعات دیگری از پیام های چهره ها و رهبران تجاری مشهور عضو این گروه واتس آپی درباره ویدیو کنفرانس اینترنتی با آدامز مطرح شد. از جمله دیگر چهره های ثروتمند با نفوذی که عضو این گروه بوده اند، هاوارد شولتز، مدیرعامل سابق شرکت «استارباکس»، «مایکل دل»، مدیرعامل و بنیان گذار شرکت کامپیوتری مشهور «دل» و «بیل اکمن»، از مدیران ارشد یک صندوق سرمایه گذاری و همین طور «جاشوا کوشنر»، بنیانگذار شرکت «ترایو کپیتال» و برادر جارد کوشنر، داماد دونالد ترامپ بوده اند. افرادی که به متن گفت وگوهای این گروه اینترنتی دسترسی داشتند آنها را در اختیار واشنگتن پست گذاشتند اما به علت خصوصی بودن این گفت وگوها، نام خود را فاش نکردند.
چند عضو مستقیم این گروه موجودیت آن و صحبت های مطرح شده در گفتگوها را راستی آزمایی و تایید کردند.
«بری استرنلیخت»، میلیاردر و سرمایه گذار حوزه املاک، بنیانگذار این گروه گفت وگوی اینترنتی بوده اما خودش هرگز مستقیما به آن نپیوست و کارمندش به نمایندگی از وی در آن پیام می فرستاده است. کارمند استرنلیخت در تاریخ 12 اکتبر در یکی از اولین پیام های فرستاده شده به این گروه نوشت که هدف از تشکیل آن «تغییر روایت مربوط به جنگ غزه به نفع اسراییل» است. نام بیش از 12 تن از کسانی که عضو این گروه واتس آپی بوده اند در فهرست سالانه میلیاردهای مجله «فوربس» دیده می شود و برخی دیگر از آنها سرمایه گذاران حوزه های املاک، مخابرات و دارایی بوده اند.
واشنگتن پست تصریح می کند افشای این پیام ها نشان می دهد چطور چهره های با نفوذ و برجسته ای که پول و قدرت دارند به دنبال تغییر دادن آرای آمریکایی ها درباره جنگ غزه به نفع اسراییل بوده اند.
سیت، از اعضای این گروه و بنیانگذار فروشگاه های زنجیره ای «اشلی استیوارت» و شرکت املاک «تور اکوایتیز» در 27 آوریل یک روز بعد از گفت وگوی ویدیو کنفرانسی اعضای گروه با اریک آدامز گفت: «او با هیچ یک از ایده هایی که ما داریم مخالفتی ندارد. شما دیدید که او موافق است ما بازرسان خصوصی استخدام کنیم و تیم اطلاعات نیروهای پلیس او با آنها همکاری کنند.»
به نوشته واشنگتن پست حدود شش نفر از اعضای برجسته این گروه در یک گفت وگوی ضبط شده با این روزنامه آمریکایی، شرکت شان در این گفت وگوها را تایید کردند. چند فرد مطلع دیگر اسامی اعضای دیگر آن را تایید کردند. این در حالیست که دفتر شهردار نیویورک در پاسخ به سوال واشنگتن پست درباره ویدیو کنفرانس او با برنامه زوم، مستقیما به مسیله ورود نکرده و یک بیانیه از سوی «فابین لوی» معاون شهردار را به اشتراک گذاشت. در این بیانیه نوشته شد، پلیس نیویورک «در پاسخ به درخواست های کتبی مشخص رهبران دانشگاه کلمبیا» وارد پردیس این دانشگاه شد.
او اضافه کرد: «صحبت از اینکه در اتخاذ این تصمیم ملاحظات دیگری وجود داشته کاملا دروغ است. این ادعا که حامیان مالی یهودی مخفیانه دسیسه چینی کردند تا بر فعالیت های دولت اعمال نفوذ کنند صرفا یک استعاره یهودستیزانه بیش از حد آشنا است و واشنگتن پست باید به خاطر سوال درباره آن شرمنده باشد. چه رسد به اینکه آن را در نشریه چاپی عادی سازی کند.»
پایان خبر هیاهو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "واشنگتن پست میلیاردهای آمریکایی حامی رژیم صهیونیستی را رسوا کرد" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "واشنگتن پست میلیاردهای آمریکایی حامی رژیم صهیونیستی را رسوا کرد"، کلیک کنید.