عارف شریف تهرانی مخترع این دستگاه، در گفت و گو با هیاهو درباره ویژگی های این دستگاه اظهار کرد: این دستگاه که یک وسیله ورزشی و توانبخشی است همزمان پرس تک پا و دوپا را به صورت ایستاده و بدون نیاز به کمک دیگران مقدور می سازد.
وی افزود: طراحی و طرز کار این دستگاه به خاطر اینکه فرد در حالت ایستاده است باعث بهبود عملکرد دستگاه قلب و همچنین خونرسانی مضاعف در فرد معلول را به همراه دارد و نتایج بهتری را رقم خواهد زد، همچنین فرد میتواند همزمان پرس تک پا و دوپا را باهم بدون نیاز به کمک دیگران انجام دهد.
استفاده از سیستم حرکت عمود بیمار
شریفی تهرانی با بیان اینکه اساس راه حل ارائه شده در این اختراع، استفاده از سیستم حرکت عمود بیمار است، تاکید کرد: در واقع بدن بیمار به همراه هر دو پا توسط سه سیستم و ریل متفاوت به صورت عمود کنترل می شود که درون شاسی فلزی دستگاه، بیمار قرار گرفته و توسط بندها و کمربند هایی بیمار به آن فیکس و سپس با استفاده از مانیتور نوع تمرین مشخص و توانبخشی در حالت ایستاده آغاز می شود.
وی با تاکید بر اینکه این محصول به عنوان دستگاه پرس پای ایستاده معلولین در باشگاه های ورزشی و توانبخشی کاربرد دارد، گفت: برای استفاده از این دستگاه بیمار بر روی زمین نشسته و خود را به روی پایه های دستگاه منتقل می کند، سپس کمربند ها را به سینه، شکم و رانها متصل می کند، در ادامه به انتخاب گزینه نشستن در مانیتور، بیمار به اندازهای که برای بستن بندهای پا فضا نیاز دارد بالا می رود و سپس بند های هر دو پا را بسته و پای خود را در پایه فیکس می کند.
این مخترع جوان گفت: اکنون با استفاده از گزینه های موجود در مانیتور شامل حرکت دو پا، تک پا، حالت ایستاده و حالت نشسته شروع به استفاده از حرکات تمرینی و توانبخشی می کند؛ پس از پایان تمرین بیمار با گزینه نشستن ابتدا بند پا های خود را باز می کند و سپس بند های سینه، شکم و ران های خود را باز می کند و به فعالیت روزمره خود باز می گردد.
وی گفت: برای افرادی هم که مشکل حسی و کنترل پا در آن ها خیلی حاد نیست می توانند در حالت ایستاده توسط کمربند با دستگاه متصل شوند و تمرین کنند. دستگاه پرس پای ایستاده معلولین یک وسیله ورزشی و توانبخشی بوده و در صنایع تجهیزات و لوازم ورزشی و توانبخشی امکان تولید صنعتی داشته و در صنعت درمانی و توانبخشی بیماران نظیر بیمارستان ها و باشگاه های مخصوص توانبخشی معلولین کاربرد دارد.
شریفی به بیان بیان واضح و دقیق مزایایی اختراع این نسبت به اختراعات پیشین پرداخت و ابراز کرد: عدم نیاز به حضور فرد توانبخش برای کمک به بیمار جهت استفاده از دستگاه، عملکرد کاملا اتوماتیک و قابلیت کنترل از طریق مانیتورینگ، قابلیت پرس دو پا به صورت نشستن و برخاستن همانند عملکرد طبیعی انسان در حالت ایستاده، قابلیت پرس تک پا در حالت ایستاده به صورت زمانبندی شده برای هر دو پا ، شبیه سازی قرارگیری بیمار در حالت ایستاده که قلب و مغز عملکرد طبیعی در این حالت دارند از مزایای این اختراع است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طراحی و اختراع دستگاه «توانبخشی» برای معلولین «جسمی و حرکتی»" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طراحی و اختراع دستگاه «توانبخشی» برای معلولین «جسمی و حرکتی»"، کلیک کنید.